Kunst.
Als ik enigzins tijd heb stort ik mij op het aquarellen. Dat is mijn lust en mijn leven. De te gebruiken techniek heb ik opgedaan bij de zeer bekende kunstenares Rooie Mieke, die inmiddels een uitgebreide collectie prachtige aquarellen gemaakt heeft. Op haar site en in haar galerie is veel van haar werk te bewonderen.
Mijn belangrijkste kunstwerk zie je hiernaast, en je mag best weten dat ik er erg trots op ben.

© Copyright 2009 Rob de Louw. All rights reserved.
Les Tulipes
Kunst & Kitsch museum
Inloophuis De Eik
All in the family
Marie-Louise de LouwMuseum.
Een andere passie van mij zijn musea. Dan zitten we in Eindhoven helemaal niet zo slecht want we bezitten er enkele, zoals het wereldwijd bekende van Abbe Museum, en vooral  in de regio Eindhoven bekend, het Steentjeskerk museum. Zelf ben ik als vrijwilligster verbonden aan het museum voor Kunst en Licht. Dat is gevestigd in het eerste fabriekje van de  familie Philips aan de Emmasingel te Eindhoven.
Mijn hobbies.
Mijn goede kant.
Zoals de meeste mensen heb ook ik mijn goede kant. Die komt o.a. tot uiting door mijn vrijwillige werkzaamheden bij inloophuis De Eik te Eindhoven. Er is één ding dat de bezoekers van Inloophuis De Eik in Eindhoven bindt: kanker. Of ze hebben het zelf, of iemand in de familie of omgeving heeft het. Of had het. Want de Eik is er ook voor nabestaanden

Familie.
Ik kom uit een gezin met 6 kinderen en van deze 6 ben ik de vierde. Het is een fraai stel, maar dat zie je wel op de foto hiernaast. Als we al eens allemaal bij elkaar zijn, en dat gebeurd zelden, dan hebben we wel heel veel plezier. Dat hadden we nl. vroeger thuis niet!
Marie-Louise de Louw
Eindhoven
La Vie Tara

Zweven.
In mijn leven heb ik zo het nodige meegemaakt waardoor ik me sterk ben gaan verdiepen in alles wat met spritualiteit en het bovenmatuurlijke te maken heeft. Mijn jongste broer geeft een maandblad uit en exploiteert een gerenoveerd klooster in Frankrijk, genaamd 'La vie Tara'. Mijn streven gaat niet zover, maar er is wel een sterke interesse in paranormale zaken en het leggen en verklaren van Tarotkaarten.