Wij, van Forever AloŽ, zijn zelfstandige distributeurs van Forever Living Products. Dit bedrijf bestaat inmiddels ruim 27 jaar en heeft in die tijd een uitgebreid netwerk van zelfstandige distributeurs opgebouwd in meer dan 110 landen wereldwijd.

Waarom de keuze voor Forever Living Products:

1.  De hoogwaardige kwaliteit van de produkten. Geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Geen toevoegingen van alcohol of dierlijke vetten. De produkten worden niet getest op dieren.

2.  Het eerlijke produktieproces. De volledige produktie van plant tot eindprodukt is in eigen hand. Er wordt een eerlijk beloningsysteem gehanteert ten opzichte van de werknemers op de plantages en in de fabrieken.

3.  De Bedrijfsvisie: Help een ander zijn/haar doelstelling te bereiken. Dit kan o.a. door iemand kennis te laten maken met de mogelijke heilzame werking van de produkten of de haalbaarheid van materiŽle doelstellingen met de financiŽle mogelijkheden van dit bedrijf.

4.  Een meer dan fair beloningssysteem voor de distributeurs.

Wat is AloŽ Vera?

De AloŽ Vera-plant hoort tot de lelie-achtigen, waaronder ook de ui valt.
Er zijn meer dan 216 soorten AloŽ Vera bekend, maar er is ťťn soort, de AloŽ Vera Barbadensis Miller, die de bijzonder hoge hoeveelheid aan stoffen bevat die voor gezondheidstoepassingen bruikbaar zijn.

Copyright 2005 BPS Eindhoven. All Rights Reserved.
Lees verder...
Deze pagina's kunnen het beste bekeken worden met een schermresolutie van 1024 x 768 pixels.
HOME
|  PRODUKTEN
|  ABOUT US
|  EXCLUSIEF
|  VACATURE
Vraag ook eens naar onze GRATIS schoonheidsbehandeling...